Ostali članci

Novo na Nabava.net - provjeri specifikacije za popularne modele mobitela

Naš vrijedan tim stalno radi na uvođenju novih značajki i optimizaciji postojećih mogućnosti na Nabava.net stranicama kako bismo ti omogućili što jednostavnije iskustvo uspoređivanja cijena.

Jedan od takvih noviteta pronaći ćeš u najpopularnijoj kategoriji na Nabava.net. Od sada u kategoriji Mobiteli za sve popularne modele pametnih telefona možeš na jednom mjestu vidjeti specfiikacije klikom na istoimeni tab. U slikama niže pogledaj kako to izgleda na desktop i mobilnoj verziji naših stranica.

To znači da više ne trebaš surfati internetom i otvarati druge stranice kako bi provjerio dijagonale ekrana, količinu RAM i ROM memorije, gustoću piksela, broj i rezoluciju kamera, kapacitet baterije i ostale značajke koje su nam najvažnije kada kupujemo novi mobitel, a pogotovo kada trebamo izabrati između više modela koji nam se sviđaju.

Moramo naglasiti da se radi o značajki isključivo informativne naravi te da sve konačne informacije trebaš potražiti na stranicama trgovine u kojoj ćeš obaviti kupovinu.

Povezani proizvodi