Ostali članci

Nabava.net od danas cijene uspoređuje i u Bitcoinu

Nakon što smo neko vrijeme radili na novim mogućnostima Nabava.net stranica, danas ti predstavljamo jednu od glavnih novih funkcionalnosti. Od sada sve cijene na našim stranicama, osim u kunama, možeš uspoređivati i u Bitcoinima i to prema trenutnom tečaju HRK/BTC.

Usporedi cijene u Bitcoinu

Dugo smo razmišljali, pratili i osluškivali želje i potrebe na tržištu i sve smo sigurniji kako će Bitcoin ubrzo ponovno krenuti s naglim rastom. Prepoznavajući njegovu snagu, odlučili smo svim korisnicima omogućiti da cijene osim u kunama, mogu uspoređivati i u Bitcoinima, prema trenutnom tečaju HRK/BTC.

Vjerujemo kako je Bitcoin budućnost i kako će njegova uloga svakim danom biti sve veća i veća. Iz tog razloga podršku za kupnju grafičke kartice i mogućnost uštede dajemo i svim minerima koji svojim mukotrpnim rudarenjem stvaraju nove Bitcoine.

Što to točno znači za tebe?

Znači da ćeš sada cijenu i ponude moći direktno vidjeti i u Bitcoinu bez potrebe da ih sam poslije preračunavaš. A kako takav način plaćanja vidimo kao budućnost, vjerujemo da će i trgovine ubrzo omogućiti plaćanje s Bitcoinom pa će ti cijeli proces kupovine biti dodatno olakšan.

I za kraj, moramo ti reći još samo jednu stvar. Malo smo se našalili povodom prvog aprila. Cijene i dalje možeš uspoređivati samo u kunama, a Bitcoin će pričekati još neko vrijeme. :)